Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log ind med Nem Id” knappen når du er inde i selvbetjeningsvinduet.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge om du vil:

  1. Logge ind på e-portalen med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)
  2. Logge ind med “Nem Id” eller “Mit Id”

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har et NemID. Er du under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet.

Min Læge -App. Når du har oprette dig på vores hjemmeside, opfordre vi dig til at hente den app til din mobil telefon som hedder “Min læge”. Her skal du igen bruge “Nem Id” eller “Mit Id”, for at oprette den.

Når denne er installeret på din mobil telefon, kan du herfra bestille medicin, skrive korte beskeder til lægen, Loge på Video konsultationen efter at have aftalt tid med sekretæren.